Forside ::  Shipping & Returns

Shipping & Returns

Fragt og levering

Vehicle Returpolitik Levering Vi altid insistere samme dag af orden, selvfølgelig, at princippet om levering den næste dag, giver mennesker mulighed for at overføre belastning spænding varer 1-3 dage. Under transport, sandsynligvis 7-15 dage. Du skal betale transporten.

Fortrydelsesret Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. 5 dage efter pakken, du nødt til at acceptere os. valutakurspolitik, før du nyder en simpel tilbagevenden, skal du kontakte før han vendte tilbage shipping adresse for at returnere varen til os. Alle poster sendt tilbage til os, må ikke slidt, ændres eller vasket deres oprindelige tilstand, alle etiketter.

Vi kan ikke gå tilbage til / ikke at ændre navnet, såsom forkert sko, jeg kan ikke lide projektet. Sørg derfor for, at formatet og projektgods, hvad de ønsker.

Ophæve

Hvis du ønsker at annullere din ordre, kan du kontakte vores kundeservice, før du sender. Vi kan desværre ikke annullere ordren, hvis den er afsendt ud. Tak for din forståelse. Hvis du insisterer du ønsker at annullere din ordre, skal du være opmærksom på tilbagesendelsespolitik.

Din tilfredshed er vores udøvelse. Vi tilbyder en omfattende politik for tilbagesendelse til dig. Før returnering af varen, først bedes du kontakte os for at diskutere dit problem. Det meste af tiden, er vi i stand til at yde teknisk støtte til at løse problemet, behøver du ikke at sende noget tilbage. Hvis der er uoprettelige fejl med varen, kan du garantere, at du vil vende tilbage til projektet i bytte de gav os vores reparation eller udskiftning af 12 måneder, kan du kontakte vores kundeservice, modtager du meddelelsen senere. Angiv dit navn og ID.All for at returnere genstande skal holdes i deres oprindelige tilstand. Ikke bære, ændres eller vasket, alle mærker knyttet, er du nødt til at betale retur omkostninger, transportomkostninger, købsomkostninger.